close
Våre elsykler
Tilbehor
Handlekurv
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
Med ny lastesykkel, så er det enkelt å la bilen stå
Lastesykkel kaller vi det – andre kaller det transportsykkel. Alle disse vidunderne som lar deg frakte barn, varer, redskap og alt annet du tidligere har stappa inn i bilen.
For familiene
Med en slik elsykkel vil det bli enklere å få hverdagen til å gå opp. Du kan frakte barna trygt til og fra skole eller barnehage. Mye av hverdagens bilbruk erstattes av utslippsfri og arealeffektiv transport, også ved ukehandling på matbutikken. I framtida vil kanskje tidsklemma bety klemmetid.
For bedriftene
Disse doningene er en krysning mellom budbil og sykkelbud som på en smart måte løser logistikken. En elektrisk lastesykkel sparer byen for unødvendig forurensning, samtidig som du sparer tid og penger. Raskt er de en naturlig del av bybildet og er utmerket profilering. Gjør transport til en fryd! Les mer om elsykler for bedrifter.
Sparebøsser på hjul
Ja, i utgangspunktet kan en lastesykkel virke å koste mye til å være en «sykkel». Men mål kostnadene mot kjøp og bruk av en bil. Da skjønner du at en elektrisk transportsykkel er sparebøsse på hjul.
Kasse eller langehale?
Hva trives du best med: Samle ungene eller varene i en kasse foran deg eller å ha dem bak på et langt og solid bagasjebrett? Fordelen med å ha de foran deg er at du lettere kan kommunisere og se barne, samtidig som de kan sitte tørt under en kalesje med vindu.

Vi har flott utvalg av begge løsninger. Du tester og finner ut hva du liker best. Alle lastesyklene er topp for barn og varer!
Se våre lastesykler