close
Våre elsykler
Tilbehor
Handlekurv
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
BESTILL SERVICE UNDER HER
Under her er kan du bestille service på vårt verkstedet. Har du en punktering, eller annen hastesak/feil, så kan du sette igjen sykkelen uten å booke tid, og den er normalt ferdig innen neste dag. Vi tar kun service på elsykler kjøpt hos oss.
Først klikker du på hvilken oppgave du vil ha utført. Deretter velger du dag og tid i en kalender.
Les om våre servicepakker her. Noen gir og dempegafler trenger også årlig service


Du kan velge kun en servicetjeneste, men fortvil ikke. Når du har valgt tidspunkt og dag, så kommer det opp et notatfelt hvor du kan skrive alt du ønsker å ha utført. Du kan også gi oss detaljer når du leverer sykkel.
Vi anbefaler å velge Basis service om sykkel er brukt i ca 6 måneder, og Årsservice en gang pr år. Du får gratis lånesykkel ved årsservice.

Du er nødt til å fylle ut noen personlige opplysninger. Om du leverer flere elsykler på en gang, må du bestille tid for hver.

Du får også en e-post der du MÅ BEKREFTE din booking.
Må du avlyse så får du en link til dette også. Evt. når du oss på 45427172. Vi avtaler eller gir beskjed når sykkelen er ferdig, i de fleste tilfeller samme dag om det ikke er større reparasjoner. Levering før åpningstid: Om du gir beskjed, så kan du låse fast rammen i vår wire utenfor butikken. Da låser vi opp wire og får tatt service.