close
Våre elsykler
Tilbehor
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
BEHOLD BAKKEKONTAKTEN
Dette er elsykler som har karakter og kjøreegenskaper langt utover det normale. Vi kaller det komfortsykkel, eller det kan like gjerne omtales som luksus. De gir deg en deilig opplevelse.

Fulldemping er ikke kun forbeholdt terrengsykler, men brukes her på elsykler til bybruk. Den tyske kvalitetsprodusenten Riese & Müller lager eksklusive sykler med kontroll-teknologi. Som produsenten sier, det er kun fulldempede sykler som holder bakkekontakten på dårlige veier – og sørger for at du alltid har full kontroll.

Kjernen i teknologien er den aktive svingarmen bak, optimalisert demping gjennom gaffelen og etintegrert bagasjebrett som hviler på ramma og ikke belaster hjulet direkte. Slik minimaliseres energitapet, og du er tryggere ved høy fart og i vanskelige situasjoner – samtidig som en sporty opplevelse beholdes.

Det er fantastisk med en sykkeltur hvor du knapt sjeneres av vibrasjoner og støt fra asfalthull, brostein og fortauskanter. Samtidig som du beveger deg rundt på en elsykkel som påkaller seg oppmerksomhet med sin iøynefallende design og særpreget stil. integrert bagasjebrett som hviler på ramma og ikke belaster hjulet direkte. Slik minimaliseres energitapet, og du er tryggere ved høy fart og i vanskelige situasjoner – samtidig som en sporty opplevelse beholdes.

Fulldempet elsykkel er noe som virkelig er verdt å prøvekjøre – og svært lett å elske.