close
Våre elsykler
Tilbehor
Handlekurv
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
Riese & Müller
Ingen andre er som den eksklusive, tyske produsenten Riese & Müller.

Ingen så perfeksjonert og konsentrert om oppgaven: Levere det beste av komfort, kvalitet og design. Drevet av innovasjon. Typisk tysk.

Se presentasjonsvideo av ulike modeller her: https://fb.watch/j2PRi7mlcY/

I utvalget deres er det en rekke klassikere kombinert med nyvinninger som alle mottar heder og ære. I 2017 kåret de 60.000 leserne av E-BIKE magazine Riese & Müller til det mest komplette og beste elsykkelmerket i markedet. Foran alle de andre 133 aktørene. Merket har bare blitt enda bedre siden den gang. Alt satt sammen på fabrikken ved Darmstadt. Les gjerne mer om kåringen på engelsk her: https://www.r-m.de/en-us/magazine/riese-muller-selected-top-brand-2017/

Mange av modellene er utstyrt med karbonbelte i stedet for kjede, noe som reduserer vedlikeholdsbehovet. Produsenten har en egen serie som de kaller kontroll-teknologi, elsykler med demping både foran og bak. Noe som gir ekstremt komfortable elsykler til bybruk. Det er fantastisk med en sykkeltur hvor du knapt sjeneres av vibrasjoner og støt fra asfalthull, brostein og fortauskanter. Merket er definitivt ledende på lastesykler av høy kvalitet og komfort.

En elsykkel fra Riese & Müller har du ikke lyst til å forlate.
Tern
Tern er oppkalt etter fuglen terne. En liten lettvekter som er den trekkfuglen som flyr lengst. Uten at det kan forklare hele navnet. Tern har produsert en rekke prisvinnende og unike elsykler.

Små hjul gir lavt tyngdepunkt. Du føler derfor at du har full kontroll selv om du har tung eller verdifull last bak på sykkelen.

Tern GSD er en meget god løsning. Like kort som en vanlig elsykkel, godkjent for 200 kg totalvekt, med plass til to barn og varer eller bare masse varer. En lastesykkel det er lett å få plass til, kan til og med parkeres på høykant.

I 2020 kom modellen HSD. Litt kortere, litt mindre lastekapasitet, men en enormt nyttig og anvendelig bysykkel for dem som vil ha den minste arbeidshesten i klassen.
Kettler
Mer enn 40 år med kvalitet Kettler ble for noen år siden kåret til en av de 100 mest innovative selskapene i Tyskland. Men ingenting har endret seg – akkurat som for 40 år siden er hver KETTLER Alu-Rad-sykkel omhyggelig designet, montert, lakkert, teknisk godkjent og kvalitetskontrollert i vår fabrikk i Saarland. Ekte håndverk "Made in Germany". Kettler var det første merket som tok i bruk aluminium i sine rammer, allerede i 1977. Kettler tilbyr også et bredt utvalg av lastesykler. De legger stor vekt på fleksibilitet og modularitet for å sikre maksimal sikkerhet under både last og barnetransport. Modellene er klare for et stort utvalg bruksområder – fra familietransport til kommersielle formål.
Moustache
Enhver Moustache er unik.
Enhver Moustache har en sterk identitet.
Enhver Moustache skal være gjenkjennelig.
For en del år siden var det et par franskmenn som lovte seg selv å ta i bruk sykkel og la bilen stå i garasjen. Et enkelt fortsett har blitt en forretningsvirksomhet av god størrelse og med svært mye lidenskap. Moustache er kjærlighet til elsykkel, teknikk og design.
Ingen kan heller forene by og land slik Moustache gjør med serien Xroad. Drømmesykler for denne kombinasjonsbruken vi praktiserer så mye av i Norge.

Moustache en av Europas ledende produsenter av terrengsykler med elektrisk hjelp.
Butchers & Bicycles
Her har du fantastisk en 3-hjulssykkel som krenger i svingene. Produsert i Danmark. Kun på bestilling.
Pfautec
Dette er våre tre- og firehjulinger, som er produsert i Tyskland.
Benno
En typisk elsykkel tilbyr en fin tur, men ikke mye nytte. En lastebil bærer tung last, men kan være vanskelig å manøvrere. Benno Bikes tror at det folk virkelig trenger er en hverdags-esykkel konstruert med den perfekte blandingen av kjøredynamikk, lastekapasitet og godt utseende. Fantastisk smidighet med evnen til å bære akkurat det du trenger. Vi kaller det Etility® Design og det er kjernen i hver Benno ebike.