close
Våre elsykler
Tilbehor
Handlekurv
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
Tern
Tern er oppkalt etter fuglen terne. En liten lettvekter som er den trekkfuglen som flyr lengst. Uten at det kan forklare hele navnet. Tern har produsert en rekke prisvinnende og unike elsykler. Små hjul gir lavt tyngdepunkt. Du føler derfor at du har full kontroll selv om du har tung eller verdifull last bak på sykkelen. Tern GSD er en meget god løsning. Like kort som en vanlig elsykkel, godkjent for 200 kg totalvekt, med plass til to barn og varer eller bare masse varer. En lastesykkel det er lett å få plass til, kan til og med parkeres på høykant. I 2020 kom modellen HSD. Litt kortere, litt mindre lastekapasitet, men en enormt nyttig og anvendelig bysykkel for dem som vil ha den minste arbeidshesten i klassen.
Tern
TERN HSD P9 PERFORMANCE Lastesykkel
Lavt tyngdepunkt. Tar 60kg på bagasjebrettet.
Tar 170 kg totalt! Overraskende liten, men kan frakte mye! Denne går enkelt inn i en stasjonsvogn eller bobil. Lastekapasitet 80 kg og lavt og stabilt tyngdepunkt. Plass til ett barn. Enkel å håndtere. Kan parkeres på høykant.
 
Kr 49 000,-
Tern
GSD S00 500 med beltedrift
Beltedrift, 500Wh, trinnløst gir og CX cargoline motor
En praktisk elsykkel med fantastisk lastekapasitet, kan frakte to barn på bagasjebæreren og alt du tar med deg av varer på ukas handletur. Med trinnløst gir og beltedrift. Forberedt for 2 batterier! Lavt tyngdepunkt gjør den utrolig stødig. Vi har den i orange farge. Lengde bagasjebrett er 78 cm.
 
Kr 73 000,-
Tern
GSD S10 LX
500wh, nær-fjernlys, bremselys, dempesetepinne, fotbrett, fotbeskyttere og fjernutløser for støtte er standard utstyr!
Bestselgende transportsykkel med lavt tyngdepunkt og mye valgfritt utstyr.
Testet på Tek.no: "Denne elsykkelen fikk oss til seriøst å vurdere et liv uten bil".
Liten og nett elsykkel med veldig bra lastekapasitet. Lagd for å frakte to (tresnitt) barn på bagasjebæreren og alt du tar med deg av varer på ukas handletur. Bosch Cargoline CX & 500 wh. Lavt tyngdepunkt. Forberedt for 2 batterier! Vi har denne modellen i gul og grågrønne farge.
 
Kr 67 000,-
Tern
HSD S81 Active Plus 400
Liten & praktisk med beltedrift!
Beltedrift, god lastekapasitet og innebygde navgir.
 
Kr 43 000,-
Beltedrift !
Tern
Quick Haul P9
 
 
Kontakt oss for pris
Tern
Vektron 10s Active Plus Svart
Sammenleggbar testvinner!
Vi mener dette er den beste sammenleggbare elsyjkkelen på markedet. En sammenleggbar elsykkel med et smart system som gjør den riktig liten. Enkel å ha med på toget, i bilen og sette under kontorpulten.
 
Kr 48 000,-
Testvinner 1