close
Våre elsykler
Tilbehor
Handlekurv
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
Terreng elsykler
Sykling i skog og fjell gir energi og frihetsfølelse. Terrengsykkel med el-motor fører deg enda lengre inn i naturen – uten at du må forstyrre naturens ro. Fristelsen til å sette seg opp på sykkelen blir uimotståelig. Franske Moustache er en av Europas ledende produsenter av elsykler til bruk i terrenget. Syklene produseres i nordøst-Frankrike, og de testes grundig av de entusiastiske sykkelelskerne. Sjekk ut våre terrengsykler, gjerne med en prøvetur hos oss.
Tern
OROX S12
Både for barnetransport og bagasje! Brede dekk og lavt tyngdepunkt.
Er berettiget tilskudd! Glad i lange turer utenfor byen? Hvis du ønsker den ultimate tursykkelen bør du ta en titt på Orox fra Tern. Her har du en fullblods lastesykkel, men med grove dekk og oppsett som en terrengsykkel. Kraftig Bosch Performance CX motor på 85Nm kombinert med stor utveksling på girene gjør at dette er en sykkel som kan ta seg opp alt som finnes av bakker. 4-stemplede bremser fra Magura gir deg god stoppeevne, selv med mye last.
 
Kr 78 000,-
Vår råeste transportsykkel for allsidig bruk!
Kettler
Quadriga Town & Country CX 11
 
Kettler Quadriga Town & Country Comp 750 ideell for turer i både by og utmark. Hele 750 Wh batteri, nær- og fjernlys. Setepinne med demping og justering fra styret.
Veil. pris kr 56 000,-
Tilbud kr 49 900,-
Grove dekk, 85 Nm & 750 batt.
Riese & Müller
Superdelite GT Rohloff
1.125 wh. Fulldempet hverdagsluksus !
Gir deg den ultimate opplevelsen i byen, på landeveien eller på en skogsti. Kraftig motor, doble batterier, feite dekk, full demping og elektronisk gir. Nær-fjern og bremselys. (700/ 1.000 lumen).
 
Kontakt oss for pris
Vår råeste modell !