Vi anbefaler leasing til firma eller ansatte i firma

Kontakt oss for tilbud til ansatte, eller detaljer om leasing med skattefordel. Hva med en transportsykkel for varelevering? Vi tilbyr serviceavtale og tett oppfølging.

Vi gir deg gode betingelser på leasing i 3 år. Dette er en meget fordelaktig måte å finansiere elsykler. Også enkeltpersonforetak kan lease om de bruker sykkelen i jobbsammenheng.
Kjøper firma en sykkel med butikkpris på 50.000 kr vha leasing, så får firma fratrekk for mva og betaler dermed 25% mindre for sykkelen, dvs 40.000 kr (i tillegg kommer leasingkostnaden som man kan se er beregnet under alle våre Elsykler).
Dette er dermed en økonomisk smart måte å betale ned din sykkel i løpet av 3 år. Brukes ikke sykkel i næring så får man ikke fratrekk for mva.
Kjøper du med utstyr på sykkelen, så vil det også bli medregnet i leasinggrunnlaget. Feks. lås, piggdekk, Bikefinder, hjelm, sidevesker, vogn mm.
Det er Grenke som står for leasingavtalen. Vi har mange fornøyde firmakunder: Posten, Sweco, Arbeidstilsynet, Trondheim kommune m.fl.
Leasingavtalen vil bli mellom leasingselskapet (GRENKE Bank AG Branch Norway) og selskapet du jobber for. Fremover kalt «Selskapet». Navnet til de enkelte ansatte vil fremkomme på kontrakten. Leasingkontrakten signeres av prokura i selskapet, faktura rettes til selskapet inkl. MVA. Etableringsgebyr er 650 kr.
Det kreves at sykkelen er forsikret: Vi selger Bikefinder (1.199kr). Dette innebærer gps-sporing av sykkelen, og forsikring. Dette er nok en forsikring de fleste vil velge, da den er god og rimelig. Den har ingen egenandel, dekker kjøpesum og gjelder også tyveri av deler/batteri.
Grenke tilbyr også forsikring for de som ønsker å få forsikring innbakt i leasingbeløpet: For Elsykkel vil forsikringskostnaden ligge på 6,5% av kjøpesummen årlig og egenandelen er 1 250 kr inkl mva.

Selskapet kan også benytte seg av rammetilbudet fra GRENKE. Rammeavtale tilsier at selskapet får en godkjent kredittramme på uttak av Elsykler på f.eks. 500.000 kr. Denne avtalen er gratis og selskapet vil med dette slippe etableringskostanden for alle bestillingene som kommer under denne rammeavtalen. Denne signeres av prokura i selskapet og selskapet kan gi signaturrett til deres ansatte om å signere på mottaksbekreftelse av Elsykkel. Selskapet vil få faktura på de enkelte bestillingene med den ansatte som referanse. Faktura rettes til selskapet inkl. MVA.
Utkjøp av Elsykkel etter 3 år; leverandøren (Trondheim Elsykkel) vil ta kontakt med de enkelte leasingtagere 4 mnd. før leasingavtalen går ut for tilbud om utkjøp av det sykkelen kostet. Utkjøp etter 3 år koster 3% av det sykkelen kostet (med utstyr).
Ved utkjøp underveis vil resterende måneder av leasingperioden faktureres, samt et utkjøpsgebyr på 5% av det sykkelen kostet.