close
Våre elsykler
Tilbehor
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
test
Riese & Müller
Multicharger GT Vario 625
Superanvendelig elsykkel med trinnløst gir og beltedrift, frontbrett, kraftig bagasjebrett for varer eller barn, opptil 65 kg last bak (64 cm langt). Lik testvinneren, unntatt 625 wh batteri og purin display.
 
Kr 63.000,-
Leasing pr. mnd
1978,-
Beskrivelse
Leasing
Bestilling
Hva skal du gjøre i dag? Til barnehagen med to sjarmtroll, på storhandel eller telttur i skogen? Kanskje du trenger en lastesykkel med kasse – eller en Multicharger som er en perfekt elsykkel for barn som skal fraktes rundt? Valget er ditt, vi har begge deler.

Anbefalt utstyr for banetransport:
Barnegrindpakke kr 3.900 (kan kombineres med et Thule barnesete kr 1.700)
Cargo frontbærer kr 900>br> Barnesete kr 1.700
Cargovesker (2 x 33 ltr) kr 2.000 Multicharger får du i en rekke varianter, som med høyt og middels lavt innsteg og forskjellige girtyper. Multicharger Mixte er ikke særlig lengre enn en vanlig elsykkel. Det solide bagasjebrettet har derimot en lengde på ca 65 cm. På dette kan du feste to svære Multicharger sidevesker eller fire vanlige sykkelvesker – to på hver side. Som elsykkel for barn som skal transporteres, kan du ha opp til to barn i ei barnegrind på bagasjebrettet eller et barnesete og et større barn som sitter rett på sitteputa. Solid midtstøtte gjør den stødig. Mulighetene er mangfoldige. Frontbæreren gir deg ytterligere mulighet til å ta med deg ting og tang. Du kan laste opp 65 kg bagasje eller barn bak og 5 kg foran. Tillatt totalvekt inkludert elsykkelen er 175 kg. Multicharger har vært en braksuksess. For øvrig er denne Elsykkelen like nyttig og god som den alltid har vært, det kan alle fornøyde brukere bekrefte.
Kommer i hvit og sort.
Se norsk videopresentasjon herNr 1 i NAF-test! les her
Brukes den av et firma, så slipper man å betale mva.
Jobber du i et firma som leaser for deg som privatperson, så må du betale mva.
Derfor er alle prisene under her inkl. mva.

Pris pr mnd for leasing over 3 år inkl. mva: kr 1978,-
Totalpris for leasing: kr 71208.-
Ved utkjøp kommer et tilegg på 3% av kjøpesum
Utkjøpspris etter endt leasing: kr 2362,-
Les vår leasingavtale
Vi er eneste Evo Elsykler-butikk nord for Dovre. Vi leverer gjerne sykkelen fraktfritt hjem til deg i Møre, Romsdal og Nord-Norge vha. Schenker eller Hurtigruta.
Ønsker leasing
Send bestilling
Du vil bli kontaktet for oppfølging.
Vi avtaler nærmere ang. ustyr og levering.